CMSF

Tractament reductor de cel·lulitis

Tornar

La diatèrmia o tecarteràpia consisteix en l' aplicació d' ones electromagnètiques de baixa freqüència. Això provoca un augment de la temperatura de les capes més profundes de la pell alhora que produeix una agradable sensació de calor per als nostres sentits. Aquesta tècnica s' ha posicionat com un dels tractaments més efectius en el sector de la medicina estètica pels múltiples beneficis que aporta als teixits del nostre organisme:

  • Redueix la cel·lulitis cremant els dipòsits inflamatoris de greix que generen les cèl·lules adiposes. Això millora també la circulació venosa i limfàtica i preveu la retenció de líquids.
  • Revitalitza i il·lumina la pell. La diatèrmia ajuda a la regeneració tissular nodrint i revitalitzant les cèl·lules epitelials afavorint la generació de col·lagen i aportant hidratació i elasticitat a la nostra pell.
  • Reafirma i tonifica. Ajuda a l' eliminació de toxines augmentant l' activitat metabòlica i la microcirculació sanguínia, amb la consegüent millora de l' elasticitat i tonicitat de la pell.
  • Efecte analgèsic. Estimula el flux sanguini, fet que augmenta la disponibilitat d' oxigen en sang i redueix la inflamació de la pell millorant el drenatge de substàncies nocives.

La tecarteràpia també es pot combinar amb un altre tipus de tractaments com la presoteràpia que es centra en el drenatge limfàtic i millora la retenció de líquids.

Abonaments de 5 sessions amb un 5% de descompte!

AMCRISME SL (CENTRE MÈDIC SANT FELIU) únicament utilitza cookies que permeten el funcionament i la prestació dels serveis oferts a la pàgina web i que en cap cas tracten dades de connexió i/o dels dispositius per finalitats estadístiques ni capten hàbits de navegació per finalitats publicitàries. OK | + info