CMSF

EXPLORACIÓ BIOMECÀNICA

Tornar

El podòleg és l’encarregat de diagnosticar la patologia podal, així com realitzar una tasca de prevenció i tractament de les possibles patologies dels peus. El diagnòstic de la biomecànica del peu i de la seva funcionalitat li correspon únicament al podòleg.

 

Tant per el tractament de les deformitats als dits i  helomes “ulls de poll” s’acostumen a realitzar ortesis de silicona, depenen del grau de deformitat i la clínica del pacient es poden realitzar múltiples tractaments diferents, ja sigui de forma o densitat del material, per tal d’adaptar a cada pacient el tractament i que aquest sigui efectiu.

 

Al Centre Mèdic Sant Feliu realitzem una exploració biomecànica que es basa en proves i test diagnòstics, tant en sedestació com en bipedestació, per valorar les alteracions en el rang de moviment articular i muscular, així com les compensacions que el propi cos realitza per mantenir la seva funcionalitat i una història clínica complerta, per realitzar un diagnòstic i poder aplicar així un tractament totalment únic i personalitzat amb la finalitat de reduir la simptomatologia del pacient i prevenir possibles patologies a llarg termini.

 

 

PODOLOGIA ESPORTIVA

Cada esport presenta un gest esportiu que afavoreix determinats tipus de lesions. La prevenció i el tractament, així com la cura continuada dels peus en els esportistes professionals i amateurs, és el dia a dia de la Podologia Esportiva.

Les diferents condicions extremes durant la pràctica esportiva, juntament amb altres factors (gest esportiu, superfície esportiva, morfologia de peu, etc.), comporten alteracions funcionals i estructurals que cal diagnosticar i tractar.

És molt important portar la sabatilla correcta per la teva especialitat esportiva, el teu tipus de peu i petjada. Al realitzar l'estudi corresponent el podòleg t'aconsellarà les característiques de la sabatilla a tenir en compte i t’ informarà dels models i marques ideals per a tu.

 

Cristina López Andrés

Podòloga al Centre Mèdic Sant Feliu.

AMCRISME SL (CENTRE MÈDIC SANT FELIU) únicament utilitza cookies que permeten el funcionament i la prestació dels serveis oferts a la pàgina web i que en cap cas tracten dades de connexió i/o dels dispositius per finalitats estadístiques ni capten hàbits de navegació per finalitats publicitàries. OK | + info