CMSF

PRESSOTERAPIA Y DRENATGE LIMFÀTIC

Tornar

La pressoteràpia és un tractament corporal que consisteix en aplicar determinades pressions d’ aire sobre diferents parts del cos exercint una compressió i un relaxament alternats que actuen de forma eficaç sobre el sistema limfàtic.

En el camp de l’ estètica, la pressoteràpia s’ utilitza per la reducció, eliminació i prevenció de greixos (cel·lulitis). En el camp de la medicina destaquen el tractament d’ edemes, reactivar el sistema circulatori, augmentar l’ oxigenació del cos, estimular el sistema immunològic i tonificar els músculs. L’ oxigenació i revitalització del teixit ajuda a aprimar i redefinir les cames, l’estómac i els braços al temps que millora la tonificació de la pell.

El drenatge limfàtic manual és una tècnica de massatge suau per estimular la circulació de la linfa, desintoxicar el cos i enfortir el sistema immunològic. Es realitza amb els dits i la palma de les mans a través del cos, seguint la direcció de la circulació limfàtica i variant la pressió.

Es poden realitzar tots dos tractaments per separat o conjuntament, obtenint amb el drenatge limfàtic una millora de la circulació i del estat de la pell que, al combinar-ho amb la pressoteràpia, actuarà de forma preventiva a la formació del greix al nostre organisme i combatrem la retenció de líquids impedint la formació d’ edemes.

 

Tarifes:

  • Sessió de pressoteràpia (30’) = 25€
  • Sessió de pressoteràpia + drenatge limfàtic (60’) =  50€

Promoció web: Abonament de 4 Sessión de pressoteràpia + drenatge limfàtic (60’) =  175€

AMCRISME SL (CENTRE MÈDIC SANT FELIU) únicament utilitza cookies que permeten el funcionament i la prestació dels serveis oferts a la pàgina web i que en cap cas tracten dades de connexió i/o dels dispositius per finalitats estadístiques ni capten hàbits de navegació per finalitats publicitàries. OK | + info