CMSF

PEDIATRIA FAMILIAR

PEDIATRIA FAMILIAR

Carta d'una pediatra familiar a totes les mares i pares, en algun moment de la vostra vida:

Estimades famílies, tinc una proposta molt atrevida per a vosaltres:

Us agradaria tenir una pediatra al vostre costat, per al que necessiteu? A mi si. M'agradaria ser la vostra "coach", caminar amb vosaltres en l'aventura de ser mares i pares. Dir-vos "tu sí que vals" una i un altra vegada, fins que de veritat us ho cregueu.

 

CONSULTA DE PEDIATRIA FAMILIAR DURANT L’EMBARAÇ


Per solucionar els dubtes que pugui resoldre, i acompanyar-vos en la incertesa que moltes vegades no és fàcil de portar. Acompanyar-vos també si heu perdut al vostre nadó, o si t'està costant molt quedar-te embarassada i esteu en un tractament de fertilitat assistida. Estaré encantada de rebre als dos, perquè de vegades és en aquestes situacions quan més us necessiteu i alhora més difícil us és poder trobar-vos.

CONSULTA DE PEDIATRIA FAMILIAR PER NADONS

Quan neixi el vostre fill, voldria ser la vostra àncora en aquest mar d'emocions i sentiments: il·lusió, por, alegria, tristesa, dubte. Quan neix un nadó de vegades sentim coses que no imaginàvem, i tenir un espai on compartir us ajuda molt.

Vull ensenyar-vos com cuidar el vostre fill/a, resoldre tots els vostres dubtes, per ximples que us semblin. Perquè els vostres dubtes importen. Vosaltres importeu. Ensenyar-vos també a cuidar i si pot recolzar-vos entre vosaltres.

CONSULTA DE PEDIATRIA FAMILIAR DE CRIANÇA

Des de l'any fins als 6 anys del vostre fill, vull acompanyar-vos i recordar-vos que podeu. Que amb paciència, sentit comú i l'instint que sens dubte anireu desenvolupant tot anirà bé.

Amb mi resoldreu els vostres dubtes sobre la criança del vostre fill/a. Us ajudaré amb els seus menjars, el seu somni, a la retirada del bolquer, les seves rebequeries o terrors nocturns. Us ensenyaré a manejar-vos si un dia té febre, diarrea o molta tos.

M’ encantarà compartir amb vosaltres l'alegria de veure la personeta en què es va convertint. Us donaré recursos perquè pugueu decidir quin estil de criança i d'educació és el que us va més com a família.

Amb mi trobareu un espai segur on compartir com esteu realment, perquè criar avui en dia no és fàcil, i els pares estem sotmesos a molta pressió, a molta exigència.

 

CONSULTA DE PEDIATRIA FAMILIAR PER NENS DE 6 A 12 ANYS

Entrarem ja en matèria molt escolar, probablement, i potser també algun problema com tics, hiperactivitat, timidesa, o altres. Podreu seguir comptant amb la meva companyia i el meu assessorament. A hores d'ara ja sereu tots uns experts en educació emocional, és a dir, en conèixer les vostres emocions, expressar-les i així ensenyar als vostres fills a compartir-les. Perquè al llarg d'aquests anys amb mi haureu tingut l'espai segur i de confiança per poder ser vosaltres.

CONSULTA JOVE

A partir dels 12 anys i sobretot 14 ho sento, però de vegades us faré sortir de la consulta. Ja és moment de que el vostre fill/a tingui el seu espai. Podrà venir a comentar-me el que vulgui, i vosaltres també, i la meva funció aquí serà sobretot apropar-vos. Us ajudaré a retrobar-vos com a família, a dialogar de nou, i us ajudarà moltíssim, perquè encara que sembli que en l'adolescència només importen els amics, la realitat és que per a un adolescent el més important del món seguiu sent vosaltres, la seva família.

CONSULTA DE PEDIATRIA FAMILIAR PER FAMÍLIES MOLT MOLT VALENTES

Hi ha famílies a les que la vida us tracta diferent. Famílies que heu tingut un fill molt molt prematur, o un fill especial, o amb alguna malaltia crònica. Altres que al llarg de la vida us heu trobat amb una malaltia greu, com ara càncer, o al vostre fill o en vosaltres. Sou famílies que mereixeu més, que necessiteu alguna cosa més. La meva consulta està especialment dedicada a vosaltres. El meu temps, la meva atenció, la meva tendresa, no només per al vostre fill/a, sinó per a vosaltres, els seus pares, els seus avis. A la meva consulta aneu a sentir-vos cuidats, escoltats, aneu a poder recolzar-vos en mi. I ho estic desitjant. Si ho desitgeu, puc ser la vostra pediatra de referència, o la de suport, sempre coordinant amb la resta de professionals que us atenen, i amb l'escola, guarderia o institut, per descomptat amb el vostre permís.

CONSULTA MARY POPPINS

Potser sou una família que no voleu que us acompanyi al llarg de tot el trajecte, sinó només en algun moment més delicat de la vostra vida: perquè us esteu separant; perquè ha mort o emmalaltit greument el vostre fill o algú de la família; o perquè de vegades la vida simplement és difícil i es pateix. Estaré encantada d'acompanyar-vos en aquest tram del camí, de resoldre el que pugui, de alleujar-ne el que no.

CONSULTA ESPECIAL DIGEST

Alimentar els nostres fills és molt important, i quan el menjar li cau malament, o no vol menjar, o menja massa, ens sentim malament com a pares. Crec que és impossible evitar-ho.

Però sí us puc acompanyar i orientar. Per això he creat aquesta consulta específica per a tot el relacionat amb l'alimentació i el sistema digestiu.

Podrem parlar de:

- Lactància materna.

- Quan i com introduir els sòlids, si fer baby led weaning i com fer-ho

- Què és a la llum de l'evidència científica actual una alimentació saludable per a una persona de 0 a 18 anys, i com no tornar-vos bojos ni arruïnar-vos alimentant bé als vostres fills.

- Què fer quan un nen no vol menjar

- Què fer quan un nen menja molt més del que és habitual o està obès

- Problemes digestius: diarrea, restrenyiment, intoleràncies alimentàries.

Alguns d'aquests problemes es solucionaran sols, altres requeriran el suport d'un digestòleg o psicòleg, i altres podreu solucionar-los amb els meus consells i la vostra intuïció i experiència. Però en tots ells estaré al vostre costat, recolzant i recordant que sou bons pares. Ajudant a que el menjar passi de ser una arma, un motiu de discussió, a una font de gaudir per a tota la família.

 

CONSULTA ESPECIAL DOLÇOS SOMNIS

Que difícil em resulta explicar-vos aquesta consulta sense enganyar-vos. M'encantaria dir-vos que després de la visita amb mi el vostre fill/a dormirà com un angelet tooootes les nits durant toooota la nit.

Però només puc assegurar-vos que amb mi aprendreu si és o no normal el somni del vostre fill, i com ajudar-lo a que dormi el millor que pugui en aquest moment de la seva vida.

Us ensenyaré pautes, pautes que funcionen, encara que no sempre. Us donaré suport perquè pugueu seguir-les, perquè una cosa és saber el que hauríeu de fer i una altra poder fer-ho.

 En la majoria de casos, el somni del vostre fill/a millorarà. I en tots els casos us acompanyaré. Perquè no dormir és molt dur. I encara que sigui normal que un nadó fins a certa edat es desperti moltes vegades a la nit, com a adults vosaltres sí necessiteu dormir. I el cansament de mesos i fins i tot anys de no dormir bé us esgota física i emocionalment.

Al vostre servei, amb molta il·lusió per conèixer-vos i acompanyar-vos en les vostres peripècies com a família.

Dra Ana Barbero Sans, pediatra familiar

www.anabarberosans.com

 

HORARIS I PREUS

Podeu concertar cita amb mi els dilluns al matí i els dimecres tarda. (Preu de la visita són 60 €). Per contactar només heu d'escriure un correu a info@centremedicsantfeliu.com o bé trucar per telèfon al 93 666 47 28

Aquesta web utilitza cookies per a millorar la seva experiència. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. OK | + info